Golf och natur i hjärtat av Skåne

Modern och varierande golfbana

Under 2018 har irländska helblodsproffs i banbygge förverkligat de ritningar som banarkitekten Peter Chamberlain utformat tillsammans med ägarna Olle & Lennart. Siluetten på första delen av banan har ritats om, gamla vattendrag har dränerats, nya vattendrag har tillkommit, nya greenområden har formats och bunkrar har både försvunnit och tittat fram. Ni kan se fram emot en härlig naturupplevelse i eget tempo som ändå går lite fortare än på andra banor.

 
Utsikt över golfbanan | Hål 1-3

Måste börja med att berömma banan, har varit medlem sedan tidigt 90-tal och den har aldrig varit så fin som nu. Roligt med de sex första hålen med!!

- Eva

 
 

12 hål

Golfbanan består av två sexhålsslingor. "Short and sweet (1-6)" och "Long and tough (7-12)". Välj själv hur länge du vill vara ute på golfbanan.

Sugen på att spela 18 hål?

Om du vill spela 18 hål inleder och avslutar ni med "Short and sweet" och spelar "Long and tough" däremellan.

 

Inför besöket

Till Naturligtvis GCC kan ni komma när det passar er. Ni swishar greenfee innan start och ger er ut på banan. Bokar ni via Golf.se’s app kan ni även betala direkt i appen med kort. Bra att veta är att det inte finns restaurang och caféverksamhet ute på klubben, så ta gärna med en termos kaffe och lite matsäck. Uteplatsen och uterummet är fritt fram att använda, och toaletter finns i klubbhuset. Där hittar ni även kombinerade scorekort och banguider.

Starttider kan bokas via Golf.se för spelare med aktivt Golf ID. I appen kan ni både boka och betala er runda (perfekt om ni inte har Swish). Spelare utan Golf ID använder bollränna, dvs först till kvarn på lediga starttider på plats. Se aktuellt bokningsläge.

Ha en härlig golfrunda!

 
 

Banguide