Vacker Pay & Play i Skåne

 
Vacker Pay & Play i Skåne | Naturligtvis GCC Pay & Play
 
 

En bana i toppskick där alla är välkomna

Under 2018 har irländska helblodsproffs i banbygge förverkligat de ritningar som banarkitekten Peter Chamberlain utformat tillsammans med ägarna Olle & Lennart. Siluetten på banan har ritats om, gamla vattendrag har dränerats, nya vattendrag har tillkommit, nya greenområden har formats och bunkrar har både försvunnit och tittat fram. Ni kan se fram emot en härlig naturupplevelse i eget tempo som ändå går lite fortare än på andra banor.

Vad innebär Pay & Play?

Pay & Play är en benämning på en golfbana som får spelas mot en avgift (greenfee) utan att spelaren har ett medlemskap i en golfklubb. Är du nybörjare kan det ändå vara bra att ha någon med som redan spelar. På så sätt kan du få tips om spelet, regler etc. vilket gör upplevelsen mer givande och mycket roligare!

Golfbanan består av två sexhålsslingor. "Short and sweet (1-6)" och "Long and tough (7-12)". Hål 1-6 består av sex kortare hål i kuperad miljö, perfekt för nya spelare. Ni kan med fördel gå den två omgångar om ni vill spela 12 hål.

Starttider kan bokas via Golf.se för spelare med aktivt Golf ID. Spelare utan Golf ID använder bollränna, dvs först till kvarn på lediga starttider på plats. Se aktuellt bokningsläge.

 

Banguide