Hösterbjudande - Greppa om klubban för 79 kr styck

Hösterbjudande

(Gäller utgående modeller)

Hasse Bergdahl och Niblick Golf byter dina grepp för 79 kr/golfklubba inklusive material & arbete (ord pris 109 kr). Välj mellan 4 olika modeller av grepp som är på väg ut det ordinarie sortimentet. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Boka jobbet på bokning@niblickgolf.se. Arbetet sker ute hos oss på Naturligtvis.

Se till att ha fräscha grepp på alla dina klubbor och ge dig själv bästa förutsättningarna att lyckas på golfbanan.

Golfgrepp är ofta gjorda av naturmaterial som slits och åldras över tid. Allt från värme, smuts och svett kommer med  slita ut dina grepp som då förlorar fäste.

Slitna grepp gör att du kommer hålla hårdare i klubban och därav spänna dig under svingen, vilket kommer göra det svårt att svinga avslappnat och ledigt.

Hur ofta bör jag greppa om mina golfklubbor?

Hur ofta du bör byta grepp beror först och främst på hur ofta du spelar. Om du spelar 3–4 gånger i veckan bör du byta grepp minst varannan säsong. Märker du att ditt grepp inte är lika bra när du svingar är det på tiden att greppa om den.

Vissa golfklubbor används oftare än andra, som wedgen, och då behöver även greppet bytas oftare.

Ett gott råd är att byta på flera golfklubbor samtidigt, och då gärna i grupper, exempelvis woods/hybrid, långa järn (3-4-5), mid (6-7-8-9) och wedgar (Pw-Gw-Sw-Lw). 

Hur lång tid är jag utan min golfklubba?

Det tar mellan fem och tio minuter att byta grepp på en golfklubba. Välj att vänta under tiden arbetet utförs eller hämta upp dina klubbor vid ett senare tillfälle. Dock följer en torktid på drygt en timme, så boka in bytet till efter att golfrundan är avklarad.

Erbjudande-Nya grepp på golfklubban