Konferens

Naturnära konferens i hjärtat av Skåne

 
 
 
Naturligtvis Golf and CC | Konferens, golf och aktiviteter

Konferens HELDAG

Heldagskonferens med exklusiv tillgång till vår konferensvåning, teknisk utrustning, förmiddagsfika, lunch, söt fika, kaffe,te, frukt & vatten samt 60 min aktivitet på lämpligt ställe under dagen.

Från 695 kr exkl. moms pp

Naturligtvis GCC | Konferens med naturen som granne

Konferens FLEX

Har ni kanske behov av en tvådagarskonferens eller ett härligt upplägg med golf och andra kreativa aktiviteter? Vi skräddarsyr gärna er konferens så kontakta oss för bästa möjliga upplägg.

 

Konferens hos oss

Naturnära konferens med aktivitet på agendan

Vi vill att våra konferensgäster ska finna lugnet och njuta av naturen. Ni sitter avskilt i vår mysiga konferensvåning en trappa upp. Närlagad fika och lunch ingår när ni bokar konferens hos oss. Vi tror på en luftig agenda där deltagarna får många chanser att fylla på med energi, socialisera och sträcka på benen. Av samma anledning ingår alltid 30 minuters aktivitet i våra mötespaket. Välj mellan shufflegolf, cornhole, ladder golf eller en runda på rangen. Vi styr upp aktiviteten, så det enda ni behöver göra är att meddela när det passar er. Öser regnet ner hittar vi på något inomhus såklart.

Kombinera er konferens med golf

Såklart kan ni även kombinera ert möte med en runda golf. Kanske är ni en grupp med spelare på olika nivåer? Vi hjälper gärna till att anpassa upplägget så det passar alla!