Träning / Golflektioner

De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli

Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på det motsatta problemet, t.ex. kan ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och gå igenom hur du bäst kommer att nå målet!

  • 3 x 25 minuter: 1 100 kr (2 pers 1 375 kr)

  • 5 x 25 minuter (alternativt 3 x 45 min): 1 755 kr (2 pers 2 195 kr)

Hösten 2019 har jag lanserat en ny typ av privatlektion som bygger på hur en PT jobbar på ett gym. Lektionerna kommer att kallas för PT-lektioner.

Skicka intresseanmälan via mail till bokning@niblickgolf.se.

Vinterträning på Ön

Hasse finns hos oss till och med den 25 oktober. Efter det kan ni med fördel slipa på tekniken inomhus ute på Ön, Limhamn. Läs mer om årets vinterträning här.

Golfresa till vackra Villaitana Golf & Spa Resort

Åk med vår Masterpro Hasse Bergdahl till underbara Villaitana i vår. Mellan 20-27 mars åker Hasse och Niblick Golf till Villaitana Golf & Spa Resort som ligger i hjärtat av Costa Blanca, mycket nära Benidorm utanför Alicante.

Vill du också med? Läs mer här!

Kurs / Grönt kort

Naturligtvis tar du Grönt Kort hos oss!

Är du sugen att testa golf? Kanske har du en partner eller vänner som redan spelar? Jag hjälper dig med golfens grunder både på övningsområdet och golfbanan. Målet är att du ska komma igång med sporten och ha riktigt kul på köpet. Priset varierar med hur många personer som deltar i lektionerna, så uppmuntra vännerna att haka på.

  • 1 person:  7 x 25 min 2195 kr (Teorimaterial ingår)

  • 2-3 personer: 7 x 25 min 1295 kr pp (Teorimaterial ingår)

  • 4-6 personer 5 x 50 min: 1495 kr pp (Teorimaterial ingår)

Skicka intresseanmälan via mail till bokning@niblickgolf.se. Kurser startar löpande under sommaren och hösten.

PS. Jag arrangerar självklart även träning för rutinerade spelare, så vill ni finslipa tekniken är det bara att höra av er

Med vänliga hälsningar

Hasse Bergdahl

VD, Niblick Golf of Sweden AB

0708 584030

När får jag Grönt Kort?

Grönt Kort är benämningen på en spelstyrka motsvarande hcp 54. Hcp kan man enbart erhålla om man är medlem i en golfklubb och har ett aktivt golf-id. Ett scorekort med godkänt resultat över minst 9 hål motsvarande hcp 54, eller bättre, ska lämnas in till Hasse Bergdahl. Kortet ska vara undertecknat av både spelaren och medspelaren (markören).

Förr behövdes även ett godkänt teoriprov, men det kravet är borttaget. Numera är det spelarens ansvar att, via Svenska Golfförbundets hemsida, studera teorin på nätet. Inloggning till dessa sidor får man när man köper boken "Grönt Kort". Om du är Pay & Play spelare som redan har spelstyrka motsvarande Grönt Kort rekommenderar vi dig att köpa boken och ta en spellektion med Hasse för att omsätta teorikunskaperna i praktiken.

  • Paketpris bok + spellektion: 995:-

Kontakta Hasse via e-post bokning@niblickgolf.se

Hasse Bergdahl | PGA Master Professional

Hasse Bergdahl | PGA Master Professional